Behandlinger / Permanent makeup

 BEHANDLING

 PRIS

Lipliner

4000,-

Eyeliner

4000,-

Eyeliner oppe

3000,-

Brynsjatering

3800,-

Bryn Microneedling

4200,-

Oppfrisk pr. gang: 1-2 år

2000,-

Om våre behandlinger

Hva er permanent makeup?

Conture Make Up – Long-Time-Liner

Long-Time-Liner har etterhvert blitt et naturlig valg innen dekorativ kosmetikk. Metoden er etter mange års forskning og videreutvikling i dag en ansett behandlingsform innen skjønnhetspleien. Conture Make Up fremhever ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigering. Med Conture Make Up kan enhver kvinne oppnå et velpleiet og uttrykksfullt utseende.

Perfekt utseende 24 timer i døgnet

Mange kvinner som ønsker et perfekt utseende 24 timer i døgnet uten å ha tid eller ork til å fornye makeupen flere ganger om dagen, velger conture make uå. For kvinner som har en lys hudtype hvor bryn og lepper er lite synlige, er Long-Time-Liner nærmest ideell.

Uttrykksfull munn med permanent sminke

En uttrykksfull munn hører til tidens skjønnhetsideal. Gjennom små korreksjoner av leppenes konturer kan munnens form justeres. For kvinner som bruker briller er det ofte vanskelig å legge en perfekt makeup slik du ønsker den. Også for deg som driver idrett er Long-Time-Liner det beste alternativet fordi den ikke renner utover og du dermed har et friskt og velpleiet utseende hele tiden.

Conture Make Up – oppretting etter ulykker

Ved en rekke hudpleieinstitutter og hos kjente skjønnhetskirurger rundt om i Europa, blir Long-Time-Liner anvendt for å rette opp utseende etter ulykker. Mange kvinner beholder på denne måten beholde den viktige følelsen av å være vakker og attraktiv.

 

LTL reklamemateriell 007 (2)StempelLTL LOGO

FAQ

10 spørsmål om permanent makeup

Er det vondt?
Det oppleves forskjellig fra person til person og kommer an på smerteterskelen man har. Og man får selvfølgelig bedøvelse.

Varer det evig?
Nei, og det skal det heller ikke. Både ansiktet og smaken forandrer seg hele tiden, og det er ikke sikkert at du liker det samme om noen år som du gjør i dag.

Er det farlig?
Overhodet ikke. Vi bruker kun mineralske fargestoffer som er helt ufarlige og EU-godkjent.

Kan jeg gå på jobb neste dag?
Ja, det kan man. Man er litt mer markert, men det forandrer seg i løpet av en uke når overskuddsfargen forsvinner.

Øynene kan bli litt hovne en kort periode, slik at det ser ut som om man har har grått.

Kan man forandre på farger hvis man ønsker?
Ja, det kan man.

Hvor lenge varer det?
Det avhenger av hvilke farger og hvor mye farge man bruker, hudtype og alder.

Blir øyenbrynene røde etter en stund?

De kan bli det, det er en følge av naturlig hudskifte. Det er ikke farlig, og krever bare etterfyll av farge.

Blør det?
Nei, det skal ikke blø! Det er veldig overfladisk, og bare i det ytterste hudlaget.

Er det en tatovering?
Grunnprinsippet er det samme, men det er mye mer overfladisk. Det skal ikke gå så langt ned i huden at det sitter for alltid, det skal mulig å forandre på det.

Er det dyrt?
Alt er jo relativt, men i forhold til hva man får for pengene så er det ikke dyrt.

Makeup tatovering - Permanent makeup - Kontur makeup

Permanent make up går ut på å legge farge inn i huden ved hjelp av en tynn akupunkturnål. Permanent make up benytter samme prinsipp som ved vanlig tatovering, men tatoveringen ved permanent make up går ikke like dypt ned i huden. I tillegg benyttes en annen farge ved make up tatovering enn ved vanlig tatovering.

Make up tatovering – svært nøyaktig

Make up tatovering som kontur make up er en permanent make up. I motsetning til vanlig tatovering benytter Long-Time-Liner seg av kun en nål. Dette betyr at vi kan jobbe svært nøyaktig og det er mindre smerte for kunden.

Permanent Make Up – mindre tatoveringsfarge

Ved permanent make up benyttes ikke like mye farge som ved vanlig tatovering. Derfor kommer fargen til å avta etter noen år.