Behandlinger / Kropp

 BEHANDLING

 1 BEHANDLING

5 BEHANDLINGER

ANSIKT, 45 min
Tillegg for hals eller decolletè  pr. behandling kr 490,–
1600,-  6900,-
 HALS eller DECOLLETE, 30 min 900,-  3900,-
KROPP, 60 min.
Tilleggpris/rabatt for ekstra område* kropp pr behandling kr 990,-
1900,-  7900,-

*Eksempel på ett område:

  • mage
  • hofter
  • begge lår
  • begge legger
  • begge armer
  • bakdel
  • hofter

Om Venus Freeze

Venus Freeze

Venus Freeze er markedets beste behandling for uelastisk hud, cellulitter og slapp hud.

FÅ DIN YNGRE HUD  TILBAKE  – OG FRYS TIDEN!

Hva er Venus Freeze™?

Venus Freeze er en revolusjonerende behandling som er svært effektiv når det kommer omkretsreduksjon, forbedre cellulitter, oppstramming av hud og redusering av rynkeforekomst. Venus Freeze bruker pulserende magnetfelt, som gir deg fordelene av økt mengde oksygen, næringsstoffer og blodtilførsel til huden – som gir den en umiddelbar og langvarig glød. Vårt løfte er å gi deg en trygg, behagelig og smertefri opplevelse i behandlinger for ansikt og kropp, inkludert armer, mage, lår, rumpe, nakke og fjes.

Hvordan virker det?

Ved hjelp av patentert (MP)² teknologi utnytter Venus Freeze flerpolet radiofrekvens og Pulserte Magnetfelt som produserer en lindrende og terapeutisk varmematrise over hele huden. Oppstramming av hud, rynkereduksjon og cellulittreduksjon skjer som følge av at den flerpolede radiofrekvensen skaper en termisk reaksjon i vevene som stimulerer kroppens naturlige lindringsprosess. Denne gjenoppbyggende responsen gir nytt kollagen som fører til produksjon av nye elastinfibre. Aktivt kollagen i huden trekker seg sammen, du oppnår strammere hud, mykgjøring av rynker og cellulittreduksjon.

Hva du kan forvente

Venus Swan-behandlinger er ikke-invasive og smertefrie, og mange pasienter sammenligner behandlingen med en hot-stone massasje! Behandlinger ta ca. 30-40 min avhengig av område, og du kan forvente å se resultater underveis i behandlingen med minimum 6 behandlinger for ansikt, 8 på halsen og 10 på kroppen.

Venus Freeze er kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choise Awards 2013!

En synergi av radiofrekvens (RF) og magnestiske pulser  (MP ²)  trenger dyp ned i huden og og øker dermed kollagen- og elastin produksjonen som fører til fastere hud og færre rynker. En forhøyet temperatur i vevet bryter ned fettcellene. Sluttresultatet er en fastere hud og tap av cm. Kan benyttes til ansikt, hals, mave, hofte, bakdel, lår osv.

  • Hudoppstrammende 
  • Reduserer cellulitte
  • Glatter rynker

Behandlingen

En behandling for ansikt varer i 20 minutter og kropp 35 minutter. Hele behandlingen er smertefri og behagelig. Takket være sin banebrytende teknologi krever Venus Freeze ingen “nedetid”, hvilket gjør det mulig for klientene å gå tilbake til normale aktiviteter etter endt behandling.

Resultater

Resultat kan vanligvis sees etter 3-5 behandlinger. En kur på 6-8 behandlinger anbefales for ansikt , hals og decolletè. Kroppsbehandlinger anbefales 10 behandlinger.

Last ned brosjyre her

VENUS FREEZE er blitt den mest oppsøkte behandling blant kjendiser og pasienter over hele verden.

Venus Freeze er kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choise Awards 2013.

Venus-freeze-device

Venus Freeze

Venus-freeze-seen-on-tv-print

FullSizeRender

Results-Case-Book2Results-Case-Book19Results-Case-Book18Results-Case-Book13Results-Case-Book12Results-Case-Book20Results-Case-Book39Results-Case-Book51Results-Case-Book81Results-Case-Book91Results-Case-Book251Results-Case-Book301Results-Case-Book361Results-Case-Book311Results-Case-Book381